sensiz asla ....
sana sandıgından daha yakınım ben. ımkansız degıl aşkımız yeterkı yüregının bır koşesınde her zaman yer ver bana. senı, aşkların ciklet gibi çignenıp şekeri bittikten sonraatıldıgı dunyda, mucızelerden umudumu kesmişken buldum ben. şimdi nasıl kaybederim,nasıl vazgecerım bu aşktan? bana ıhtıyacın oldugunda, uzun uzun gözlerinin içine bakışımı hatırla.o gözlerinde maviyi gördüm hep. uçsuz bucaksız, bana herzaman en doyumsuz sevda öyküsünü hatırlatan maviyi. gözlerine bakarkn sana dokunmanın bende yarattıgı etkıyı bılıyormusun? dunyayı unutuyorum. sadece o anın içinde kayboluyorum,sonraya dair herşey anlamını yitiriyor. varsın olmasın yarın ne çıkar?öylece kalmak istiyorum sonsuza dek.
ya da sana dokunuşlarımı....
ah, ne büyük mutluluktur o. dokunuyorsam sana yanı başımdasındır, bunu düşünmek bile öyle güzelki... teninin ateşi yakmalı beni. her dokunuş bir ayine dönmeli. yüreğimden kuşlar havalanmalı, mideme sancılar girmeli, büyük ve bitmeyecek tutkunun esiri olmalıyım. sana, bende yarattıgı o tarıfsız heyecanı anlatmakta zorlanıyorum. susuşlarım bundandır belki de. sözcükleri seçerken BU DEĞİL diyorum. BU SÖZCÜK YETMEZ AŞKIMI ANLATMAYA, TARİF EDEMEZ İÇİMDEKİ HEYECANI... varsa soru işaretleri aklında, sil hepsini. aşkı sorulara yüklemenin anlamı yok. aşkım, her şeyden daha gerçek çünkü.
hayatı senin varlığınla yaşamak, seninde beni sevdiğini bilmek bana tanrının verebileceği en büyük ödül. o ödüle sonsuza dek sahip çıkacağım. çünkü öyle bir aşkı bir daha bulabılmenın kolay olmadıgını biliyorum. ben seninle var olmak, seni sevmeye devam etmek,yoklugunda bıle seni yanımda bılmek ıstıyorum. seni sevmekten vaz geçmek, benim için ölüm gibi bir şey. hayatı bu kadar seven, keyiflı yasayabılmek için çaba gösteren ben, asla ölümden yana olmam. bu yüzdende vazgecmem senı sevmekten. YA SEN VAZGEÇERSEN? dıye düşünüyorumelbette ama inan bana bu korkutmuyor beni. zaten bir anlatabılsem, ah anlatabılsem sevgımın büyüklüğünü sende vazgeçmezsınki benden... vazgeçemezsin biliyorum. bir insan bir insanı ancak bu kadar sevebilir çünkü. aşkın doruk noktası bu... sevgilim , ben aşkı sensiz düşünemem. aşkı sensiz yaşıyamam. hayatta hiç bir şey beni seni sevmek kadar mutlu etmiyor. seni sevmek benim için kesıntısız mutluluk kaynagı. öyleyse, bırakıyorum kendimi senin aşkına, hiç bir zaman sensiz olmamaya....
mehmet coşkundenizşikayet |