ana sayfa
alan turka, almayan bin pişman...

Erkek Sinek Bile Giremez

30 Ocak 2008 21:09

Slm Canlılar

nasılsınız :))

şikayet

Gelen Cevaplar

30 Ocak 2008 21:13

Kimse Yokmu
Kızlaaaaaaaaaar..

şikayet

31 Ocak 2008 14:15

ben varım :)

şikayet

31 Ocak 2008 14:18

hb ablaaa nasılsınn

şikayet

31 Ocak 2008 14:21

nihahhahaha :)) murat abi de beenmio :D:D

şikayet

31 Ocak 2008 14:25

yazıyımm mı bi tanee :D

şikayet

31 Ocak 2008 14:26

Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
- "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."

şikayet

31 Ocak 2008 14:29

yhaa kalmadıı glbb durr başkaa siteleree dadanıyımm :)

şikayet

31 Ocak 2008 14:30

tmm ablammm grsz kib :))

şikayet

31 Ocak 2008 14:33

Üç kız ölmüş, cennetin kapısında sıraya girmişler. En büyük melek, kızları karşılamış ve sormuş:
-"Cennetin kapısından girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kızlar miydiniz?" İlk kız atılmış:
-"Sayın melek hazretleri! İnanın ben daima iyi bir kız oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadım gibi evlendikten sonra da olmadım" Büyük melek yardımcısına dönmüş:
-"Tamam bu kıza altın anahtarı verin" İkinci kız;
-"Sayın melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadım ama evlendikten sonra dayanamadım!"
-"Bu kıza da gümüş anahtarı verin" demiş melek hazretleri. Sıra üçüncü kıza gelmiş;
-"Sayın melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasıya birlikte oldum" demiş... Büyük melek söyle bir sağına ve soluna baktıktan sonra yardımcısına fısıldamış: "Buna da benim odanın anahtarını verin

şikayet

ark siteler:  nedir ne demek,  türkçe dil araçları,  Tasda

biz kimiz? | yasal bilgiler | beni oku | iletişim 2006-2007 © alanturka.com 5.0.043